Асистент-треньорът на Жолт Лов отхвърли възможността Едуар Менди да не

...
Асистент-треньорът на Жолт Лов отхвърли възможността Едуар Менди да не
Коментари Харесай

В Челси се колебаят между Кепа и Менди

Асистент-треньорът на Жолт Лов отхвърли опцията Едуар Менди да не започва против Ал-Хилал в сряда. Менди пропусна предишния месец за „ сините “ заради уговорките си със Сенегал за Купа на африканските народи, като селекцията победи в конкуренцията.
Вратарят остана да чества един ден със своите съотборници, след което пое към британския си тим, а изказванията бяха, че той ще остане запаса на Кепа Арисабалага в мача на лондончани за Световното клубно състезание.
Говорейки пред кореспонденти на брифинг, Лов сподели: „ Менди може би ще пристигна при нас през днешния ден или на следващия ден и ще забележим какъв брой тъкмо е изтощен. Трябва да дойде, след което да го забележим в подготвителен режим. Имаме чудесни двама вратари, а Менди беше приказен за Сенегал “, сподели Лов.
„ Той стана вратар на шампионата, а неслучайно тимът му се показа по този начин добре, но Кепа свърши превъзходна работа за нас по време на този интервал. Той избави невероятни шансове за противника, а също по този начин и дузпи. Кепа е в добра форма и би трябвало да приказваме с треньорите на вратарите, с цел да вземем решение “, показа още той.
Арисабалага има шест мача от началото на годината, в които е позволил три попадения в своята врата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР