Асистент-режисьорът Дейв Холс, дал зареденото оръжие на Алек Болдуин на

...
Асистент-режисьорът Дейв Холс, дал зареденото оръжие на Алек Болдуин на
Коментари Харесай

Асистент-режисьорът на Алек Болдуин бил уволнeн през 2019 г. за инцидент с оръжие

Асистент-режисьорът Дейв Холс, дал зареденото оръжие на Алек Болдуин на снимачната площадка на кино лентата "Rust ", e бил уволнeн през 2019 година за сходен случай, съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция. Тогава по време на фотоси на продукцията "Freedom`s Path " е бил създаден изстрел от револвер, ранил член на екипа.
Това стана ясно, откакто продуцентите на кино лентата на Болдуин публично стопираха фотосите, а следователите иззеха повече от две дузини предмети от снимачната площадка след съдбовния случай, лишил живота на операторката Халина Хътчинс. Режисьорът на "Rust " Джоуел Соуза беше ранен. В писмо до "Асошиейтед прес " продуцентът на "Freedom`s Path ", удостоверил, че Дейв Холс е бил уволнен през 2019 година, откакто член на снимачния екип леко потърпевш, "когато оръжие ненадейно създаде изстрел ". Продуцентът, поискал да остане неизвестен, споделя, че Холс неотложно е бил отхвърлен.

Телевизионният канал Си Ен Ен първи заяви за уволнението на Дейв Холс през 2019 година Той не дава отговор на телефонни позвънявания, нито на запитвания, изпратени по е-поща. Продуцентът е вторият човек, който показва подозрения по отношение на Холс. В неделя различен член на екип, работил с него, показа, че мъжът събудил опасения през 2019 година

Маги Гол, реквизитор и лицензиран пиротехник, популяризира изказване, в което разгласи, че е подала вътрешно недоволство до изпълнителните продуценти на сериала "Into the Dark " поради държанието на Холс. В изявление по телефона тя описа, че той пренебрегвал протоколите за сигурност на оръжията и пиротехниката. Холс даже се опитал да продължи фотоси, откакто отговорникът за пиротехниката, който бил диабетик, изгубил схващане на снимачната площадка.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР