Асим АдемовЕвродепутатЛена на Киро или на Киро Лената, попитала Къде

...
Асим АдемовЕвродепутатЛена на Киро или на Киро Лената, попитала Къде
Коментари Харесай

Асим Адемов: Г-жо Лена, г-н Борисов беше и ще бъде повече от 12 години, а вие бяхте дотук

Асим Адемов

Евродепутат

Лена на Киро или на Киро Лената, попитала " Къде беше тези 12 години, Бойко ".

Боже, какъв брой необразован народ има по тоя свят, боже!

Никак не ми е работа да давам отговор вместо господин Бойко Борисов, само че тъй като въпросът е заложен в общественото пространство, ще си разреша и аз да й обясня къде е била обществената персона Бойко Борисов последните 12 години.

Г-жо Лена, господин Борисов в последните 12 години беше министър председател на България 3 (три пъти ), за разлика от вашия Киро, който колкото да издрапа еднократно 7 ( седем ) месеца и то благодарение на тати, на най-големите медии, на папата, на куп международни водачи и на куп изговорени неистини!

Г-жо Лена, господин Борисов беше няколко пъти в Европейския парламент, където държа тирада, отговаряше на въпроси на евродепутатите, там, където твоя Киро, не беше и в никакъв случай няма да бъде!

Г-жо Лена, господин Борисов беше в Белия дом на среща с президента на Съединени американски щати, а не се снимаше по коридорите с него, както се похвали Киро!

Г-жо Лена, господин Борисов беше признат от папата и поради него папата посети България, а не си измисляше приказки измислени, разказани от папата, както си фантазираше Киро!

Г-н Борисов когато се разхождаше по коридорите на Европейската комисия, за него на разположение се държаха и Меркел, и Макрон, и Рюте, и Урсула фон дер Лайен, и всички останали европейски водачи, а не като вашия Киро, който разхождаше чашата си с пиво в ръка по коридорите на Комисията!

Г-н Борисов 12 години беше измежду народа, когато той имаше потребност от поддръжка, а не като твоя Киро, който вдигаше самолета единствено с теб, с цел да отидете на уединение в Солун!

Г-н Борисов последните 12 години строеше автомагистрали, учебни заведения, детски градини и поддържаше висок стандарт, а не като твоя Киро, който поддържаше един парапет, с цел да обезпечи един висок стандарт!

Г-жо Лена, мога още доста образци да дам къде е бил последните 12 години господин Борисов, само че не виждам смисъл да се изяснява на политически еднодневки като вас!

Г-н Борисов е ръководител на записана партия в съда, която е взела участие на избори и е спечелила толкоз избори, колкото ти, допускам, нямаш извоювани каузи, а и вие още на всичкото от горната страна не можете да регистрирате партията си!

И най-после, господин Борисов беше и ще бъде повече от 12 години, вие бяхте всичко на всичко 7 (седем) месеца и ми се коства, че бяхте дотук!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР