Аштън Кътчър сподели, че докато е бил ученик е употребявал

...
Аштън Кътчър сподели, че докато е бил ученик е употребявал
Коментари Харесай

Аштън Кътчър: След развода с Деми, отидох за седмица в гората

Аштън Кътчър показа, че до момента в който е бил възпитаник е употребявал опиати. Актьорът призна това в американското шоу на Дакс Шепърд Armchair Expert. Там той разказал за студентските си години, диетите и отношението му към алкохола.

„ Когато учих в горните класове, пуших трева, ядях халюциногенни гъби, натворих доста неща. С една дума – живях на цялостни обороти, когато бях млад. Но след постъпването в колежа, взех решение да приключа с това. Започнах здравомислещ живот. Действително пия доста малко. “

Животът на Кътчър доста се трансформира и след срещата с Деми Мур, за която бе женен 6 години и се разведе през 2013 година Актьорът разяснява и какъв брой тежка е била тази разлъка.

„ Веднага след развода отидох за седмица в гората. Оставих всички добавки и мобилен телефон вкъщи. Имах единствено бележник, писалка, вода и чай. “

Актьорът изцяло се отказал от храната и почнал да се занимава с бойни изкуства. Диетата и тренировките му помогнали да се освободи от предишното си.

„ Описах всички свои връзки с хора, в които усещах отчаяние или засегнатост. Действително писах писма на всеки човек и на седмия ден събрах писмата и ги изпратих до получателите им. Беше като упражнение от Клуб на анонимните алкохолици “.

Аштън очевидно е съумял да се елементарни сполучливо с предишното си и в този момент живее благополучен живот със брачната половинка си Мила Кунис и двете им деца – щерка им Уайът и сина им Димитрий.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР