Аштън Кътчър и Мила Кунис застанаха срещу слуховете за раздяла.

Аштън Кътчър и Мила Кунис застанаха срещу слуховете за раздяла. ...

Аштън Кътчър, Мила Кунис и слуховете за раздяла.


Аштън Кътчър и Мила Кунис застанаха срещу слуховете за раздяла. Двойката, която се ожени през 2015 и има две деца, публикува клип в Инстаграм, за да се присмее на списание, което твърди, че звездите вече са разделени.

Във видеото, което е заснето в колата на двойката, Кътчър снима и пита жена си какво се случва. Кунис с престорена тревожност отговаря „Всичко свърши между нас“ и показва на камерата снимка от корица на таблоидно списание, което твърди, че двамата вече не са заедно.

Кътчър и Кунис продължават с подигравките към списанието като разискват къде са им били „проблемите“, които са довели до „раздялата“. От статията се разбира, че актрисата от „Палави мамчета“ дори е взела децата и не ги дава на вече бившия си съпруг.Снимка: Reuters

Под видеото актьорът от „Двама мъже и половина“ пише „Явно всичко е приключило. Успех с продаването на издания. Може би другата седмица жена ми ще роди близнаци. За трети път. Но кой брои“. 

Публикацията събра доста подкрепа от известните приятели на двойката, сред които бяха Деми Ловато и Дакс Шепърд. Той е женен за актрисата Кристен Бел, а двете семейства са доста близки. 
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk) на Юни 19, 2019 в 6:52 PDT

Източник: tialoto.bg