Ашраф Хакими ще се завърне в Реал Мадрид. Това заяви

...
Ашраф Хакими ще се завърне в Реал Мадрид. Това заяви
Коментари Харесай

Хакими ще се завърне в Реал Мадрид

Ашраф Хакими ще се завърне в Реал Мадрид. Това съобщи сътрудникът на играча Алехандро Камано. В момента мароканецът е чартърен в Борусия (Дортмунд) само че договорът му за наем изтича. Все още не е ясно какво ще е бъдещето му. В Дортмунд той е корав титуляр, до момента в който на " Сантиаго Бернабеу " ще би трябвало много да се потруди, с цел да измести титуляра Дани Карвахал, като клубът разполага на тази позиция още с Начо Фернандес и Алваро Одриосола.

В последните дни се появиха информации, че Интер е отправил оферта към футболиста, само че сътрудникът отхвърли сходно нещо: " Няма сходно предложение. Ашраф ще се завърне в Реал Мадрид ".

Интерес към 21-годишния гений има и от Тотнъм, Челси, Арсенал, Ювентус и Байерн (Мюнхен). В Дортмунд също се надяват да съумеят да го задържат за непрекъснато.

" Относно контракта ми с Реал Мадрид? Моят сътрудник се занимава с това и не съм доста осведомен какво се случва - не знам още какъв брой години ми остават. Договорът е същият, който подписах през 2017 година, нищо не се е трансформирало ", разгласи Хакими.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР