Ашли Греъм на страницата си в Instagram поредна снимка с

...
Ашли Греъм на страницата си в Instagram поредна снимка с
Коментари Харесай

Ашли Греъм гордо показва и тялото си след раждането - slava.bg

Ашли Греъм на страницата си в Instagram поредна фотография с детето си. Моделът plus size не стопира да припомня за себе си и да дава кураж на всички дами, които не се смятат за задоволително красиви поради тялото си. Този път в фрагмента тя е вдигнала на ръце мъника си и му подарява целувка, а оскъдното ѝ облекло демонстрира, че звездата напълно не бърза да смъква килограми.

Звездата не стопира да демонстрира минусите на тялото си като по този метод печели почитатели в целия свят и се снабдява с все по-голямо въздействие в обществото.

Греъм стана майка при започване на годината. През цялата си бременност тя не спря да следи по какъв начин се трансформира тялото ѝ, вдъхвайки религия на всички дами, които не могат да свикнат с смяната. Така моделът не скри стриите си, нито покачването на килограми.

Съвсем скоро Ашли се завърна и на стилния подиум и дефилира по време на Седмицата на модата в Милано. Това бе първото ѝ обособяване от сина й и точно тогава тя показа и за безсънните нощи, както и за огромната помощ и поддръжка, която получава от брачна половинка си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР