Ашли Барнс вкара два гола и Бърнли победи с 3:0

...
Ашли Барнс вкара два гола и Бърнли победи с 3:0
Коментари Харесай

Барнс направи така, че Бърнли да стартира с победа

Ашли Барнс вкара два гола и Бърнли победи с 3:0 Саутхемптън в мач от първия кръг на британското състезание по футбол, извършен на мокрия и прохладен терен на "Търф Муур ".

Новият нападател на гостите Че Адамс беше доста покрай гол още при започване на срещата, откакто получи топката на далечната греда от Ян Валери, само че закупеният за 15 милиона лири нападател не уцели вратата. Бърнли отговори с гол. В 16-та минута Крис Ууд се разписа във вратата на "светците ", само че основният арбитър анулира попадението след обзор с ВАР, посочил засада.

Мачът продължи в постепенно движение под проливния дъжд, само че Бърнли стигна до своето в 63-та минута. Яник Вестегор се размина с отдалечен пас на Ерик Петерс и Ашли Барнс вкара елементарен гол, а двамата комбинираха още веднъж за 2:0 единствено седем минути по-късно. Този път холандският дебютант центрира и Барнс откри топкта със ужасно воле, изпращайки я в мрежата на гостите.

Исландецът Йохан Берг Гудмундсон повиши на 3:0 в 75-та минута.

Брайтън завоюва с 3:0 като посетител на Уотфорд. Абдулае Дукуре се разписа в личната си врата в 28-та минута, а Флориан Андоне и Нийл Мърфи оформиха крайния резултат през второто полувреме.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР