ASHEVILLE — Вечерта шофьор блъсна и уби Джейсън Матю Пери,

...
ASHEVILLE — Вечерта шофьор блъсна и уби Джейсън Матю Пери,
Коментари Харесай

`Той би спрял за всеки:` Семейство Ашвил скърби за загубата на човек, убит на Sweeten Creek

ASHEVILLE — Вечерта водач блъсна и умъртви Джейсън Матю Пери, до момента в който той помагаше на ранен мотоциклетист по Sweeten Creek Road на октомври. 18 надалеч не беше първият път, когато Пери спря колата си в помощ на чужд.

Според фамилията му 46-годишният се характеризира с добрина, която го караше да оказва помощ на други в потребност, без значение дали свален мотоциклетист или водач, блъснал се в мантинела.

„ Разговарях с доста от неговите другари и сътрудници след гибелта му, които споделиха, че Джейсън е подобен – той би спрял за всеки, с цел да им помогне “, неговият майка, Жана Пери, сподели пред Citizen Times, споменавайки доста пъти, когато Джейсън излезе от колата си, с цел да помогне на някого на улицата. обвиняване в транспортно средство, откакто се твърди, че е блъснал Пери и мотоциклета на ранения водач, до момента в който пътувал на север с камион за изтегляне по Sweeten Creek Road на 18 октомври. Това е вторият път за по-малко от година, в който Роджърс е задържан за ликвидиране на пешеходец зад кормилото.

О...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР