Асфалт трябва, както и много други неща. Това заяви председателят

...
Асфалт трябва, както и много други неща. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Цвета Караянчева призова президента да помогне на страната си

Асфалт би трябвало, както и доста други неща. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в отговор на президента Румен Радев.

По-рано през днешния ден президентът сподели, че не може да се мисли единствено в вероятността на полагане на тръби и на асфалт:

„ Инфраструктурата е значима, само че, в случай че желаеме стопанска система на бъдещето, би трябвало да вложим в научна и просветителна съгласуваност, съобщи пред публицисти президентът, който е в Естония.

От Кърджали, където дружно със спортния министър Красен Кралев, направи първа копка на многофунционална зала, Цвета Караянчева прикани Румен Радев да помогне на страната си, а рецензията му да е съответна и с ясни причини.

„ Президентът от дълго време към този момент не е обединител. Отдавна не е човек, който в действителност мисли за бъдещето на България. Защото не може да хвалиш България в чужбина, а тук да приказваш тъкмо противоположното. Асфалт би трябвало на всички места, само че трябват и още доста други неща, които прави държавното управление и даже в тази сложна Коронавирус рецесия, намира благоприятни условия и средства да оказва помощ на жителите, без да прави непотребни демонстрации и политики. Ако желае да помогне президентът, дано да помогнe “, прикани Караянчева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР