Асеновградски ресторантьор нахлу в основно училище „Петко Каравелов” в града

...
Асеновградски ресторантьор нахлу в основно училище „Петко Каравелов” в града
Коментари Харесай

Екшън в асеновградско училище! Баща нахлу с викове: Нацисти

Асеновградски ресторантьор нахлу в главно учебно заведение „ Петко Каравелов” в града и назова шефа „ расист” и „ нацист”, тъй като децата му не били признати в първи клас на въпросното школо. Охраната не съумяла да усмири буйстващия родител, който е от малцинствата, и се наложило да се звъни на телефон 112.

Когато служителите на реда пристигнали и извели мъжа, той траял да крещи и наскърбява по коридора. Така децата от образователното заведение станали очевидци на грозната сцена. Разправията е квалифицирана като демонстрация на дребно безчинство и ще коства на бащата санкция от 400 лева, доказана към този момент от Асеновградския областен съд, оповестява " Марица ".

Той подал документи децата му да бъдат записани в първи клас в учебното заведение, само че те не отговаряли на критериите, готови от управлението, и не съумели да съберат нужния брой точки. Когато бащата научил това, се вбесил. Около 9,30 часа на 9 юни нахлул в школото. Влязъл в стаята на счетоводството, която била преходна с кабинета на шефа, и почнал да търси сметка за какво децата му не са класирани. Нарекъл шефа „ нацист” и след това бил отведен в Районното.

Мъжът има престъпни регистрации и към този момент е осъждан, само че пред съда посочил документ, че през април е претърпял сърдечна интервенция в софийска болница и от този момент е на мощни лекарства. Направил и частични самопризнания за виновността и по този начин се разминал с най-тежкото наказване по Указа за битка с дребното безчинство -задържане в структурно отделение на Министерство на вътрешните работи до 15 дни. Наложената му санкция е една стъпка под оптималната, която по този декрет е 500 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР