Асеновградчанка предложи проект пред общинските съветници, с който да бъдат

...
Асеновградчанка предложи проект пред общинските съветници, с който да бъдат
Коментари Харесай

Предложение: Открити зали тип градина да има в Асеновград

Асеновградчанка предложи план пред общинските съветници, с който да бъдат върнати усмивките на хората. Анета Георгиева счита, че това може да се случи, в случай че бъдат предизвикани възрастните да се откъснат от тв приемниците и да излизат по-често на открито със своите деца и внуци.
Предложението на дамата е дефинирано с името " Да върнем усмивката си " и планува в Асеновград да бъдат построени открити зали - вид " градина ", само че във тип, посредством който да могат да се употребяват целогодишно. Към тях да бъда проведен елементарен достъп за всеки, в това число и хората с увреждания. Визията на Анета за една такава зала е вътре да има осветяване, непрекъснато видеонаблюдение и хигиеничен възел. А в близост да се засадят цветя и зелени шубраци.
Чрез построяването на откритите зали ще бъде реализиран резултатът на доближаването сред хората от друга обществена среда, счита асеновградчанката. За какво ще бъдат употребени тези уреди? Освен свободният всекидневен достъп на жители, Анета предлага заран сред 07:00 ч. и 08:00 ч. в работни дни да се организира гимнастика, а вечер от 18:00 ч. до 19:00 ч. да се състои час по български национални танци и зумба. Според Анета, това е метод за разформироване на психическата натовареност на мозъка от всекидневието.
От плана на асеновградчанката, обаче, не излиза наяве дали тези мероприятия ще бъдат изцяло безвъзмездни за искащите жители. Идеята й е такива открити зали, вид " градина " да бъдат построени върху общински терени във всичките осем квартала на Асеновград. Финансовите средства за осъществяване на плана " Да върнем усмивката си " асеновградчанката планува да бъдат усвоени от подобаващи европейски стратегии с присъединяване на общината и донори. Анета Георгиева презентира плановата си концепция от трибуната на локалния парламент, след което я входира публично. А старейшините на Асеновград дадоха обещание да прегледат плана, само че дали ще се заинтересува ръководещите, времето ще покаже.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР