Асенoвградчанин сигнализира: „Проектът за Водния цикъл е сгрешен.“ Това твърди

...
Асенoвградчанин сигнализира: „Проектът за Водния цикъл е сгрешен.“ Това твърди
Коментари Харесай

Отпадъчни води „бликат“ от тоалетни, въпреки ремонтите по Водния цикъл в Асенoвград

Асенoвградчанин алармира: „ Проектът за Водния цикъл е сбъркан. “ Това твърди Илия Арабаджиев, който е пострадал, както още преди, по този начин и след ремонтните действия в Асенoвград. Пред екипа на Actualno.com мъжът описа, че при всеки по-обилен дъжд отпадъчните води се връщат в тоалетната му, а помещението се цялостни до глезена. Казва, че казусът е от години. Надявал се е, че при осъществяване на плана за замяна на водоснабдителната и канализационната мрежи той ще бъде решен. Оказало се, че освен не се е намирило решението по проблема, а даже казусът се е задълбочил.
По-големите тръби донесли повече неприятности на Илия, който живее на улица „ Мануш Войвода “. Точно на това място подмяната на оборудванията към този момент е осъществена и изкопът е заровен. По думите на асеновградчанина, е трябвало тръбопроводите да се разположат на височина, друга от проектираната. Дори самичък е направил схема, с която потвърждава, че канализационната тръба е положена под равнището на жилищните здания. Илия споделя, че е търсил неведнъж отговори и помощ от Община Асенoвград, само че се оказало, че всички способени по проблема са в отпуск за дълго.
Екипът ни също не съумя да се свърже нито с отрасловия заместник-кмет инженер Петър Бояджиев, нито с инженер Атанас Тошев, към който е бил ориентиран и Арабаджиев. В умозаключение, пострадалият изясни, че на място чиновници от компанията реализатор са признали за позволената неточност. Те прецизирали, че смяната в плана ще коства време и пари, а и самото й осъществяване не зависело от тях.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР