Асеновградчанин остана възмутен от своите съграждани. Той е помогнал на

...
Асеновградчанин остана възмутен от своите съграждани. Той е помогнал на
Коментари Харесай

Асеновградчанин: Никой не спря, хората са мръсни

Асеновградчанин остана засегнат от своите съграждани. Той е оказал помощ на възрастен мъж на улицата, като дълго време никой различен не го е направил преди този момент.

Случаят е от през вчерашния ден следобяд. Асеновградчанинът остава неизвестен, тъй като не желае да се хвали с постъпката си.

" Признавам си пиша поста с много огромно отвращение! Анонимен съм тъй като не желая да изпъквам с добрината, която направих. Около 16:40 следобяд до колелото на Вокса видях възрастен мъж, който беше седнал до тротоара на бялата.

Човекът видно имаше потребност от помощ, при което незабавно го попитах дали желае да му оказа помощ и никой ли не го е отразил. Отговорът му ме съкруши. Каза: Никой не спря, хората са мръсни..Та въпросът ми е, ЗАЩО БЕ ХОРА? Защо сме станали толкоз неприятни? Какво щеше да ви коства да помогнете на индивида да стигне до у дома? Касаеше се за някакви 100 метра, ма*ка му. Много ми е болно и тъжно! Бъдете здрави и помагайте, когато можете! ", гласи текстът на мъжа.

Повечето локални поданици поздравиха анонимния си съгражданин за постъпката му.

Други обаче показаха, че може би има причина възрастният да не е получил помощ.

" Аз в този момент ще ти кажа първосигналния отговор, който ми пристигна на коментара Ви: След като възрасния човек е дал отговор и генерализирал, че хората са мръсни, познайте за какво никой не му е помгнал. В отговора на този въпрос участва и Вашата личност, нищо, че сте му оказал помощ, за него всички са мръсни. ", изяснява Валентин Я.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР