Асеновградчанин на 32 години се самозапали в колата си рано

...
Асеновградчанин на 32 години се самозапали в колата си рано
Коментари Харесай

Младеж си драсна клечката и умря от любов

Асеновградчанин на 32 години се самозапали в колата си рано тази заран на пътя сред селата Лясково и Яврово над Асеновата цитадела, оповестява DarikNews.

Сигнал за случая е подаден в 07:20 часа сутринта на незабавния телефон 112 от 46-годишен ловец, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал пушек. Човекът спрял, с цел да помогне, само че в същия миг предната врата се отворила и от мястото на водача излязъл мъж, който незабавно горящ. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, само че мъжът умрял от изгарянията.

На мястото дошъл екип на полицията, който единствено открил гибелта. От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград оповестяват, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и сигурно става дума за самоубийство.

Образувано е досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство, означават от пресцентъра.

Според близки на починалия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на фамилни начала от началото на годината. Местни поданици настояват, че момичето сутринта получило сетен SMS.

Все още тече следствие по отношение на аргументите за самоубийството.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР