Асеновградчани се включват в дарителската кампания Грижата няма лице, религия

...
Асеновградчани се включват в дарителската кампания Грижата няма лице, религия
Коментари Харесай

Асеновград събира помощи за отец Иван от Нови Хан

Асеновградчани се включват в дарителската акция " Грижата няма лице, вяра и цвят на кожата ". Тази година идеята е в поддръжка на сиропиталището в Нови хан, в което отец Иван се грижи за над 310 деца. Подкрепата към благородното дело набира все по-голяма известност. Организатор на самодейността в Асеновград е Сдружение " Устремени ".
От там оповестяват, че нещата, от които в сиропиталището се нуждаят, са пакетирани храни (ориз, захар, брашно, сол, олио) и тоалетни такъми (шампоани, сапуни, тоалетна хартия, препарати за разчистване на съдове, прахуляк за пране). Веднага след оповестяване началото на акцията са се отзовали значително донори. Събрани са разнообразни трайни хранителни артикули, като голям брой благодетели са декларирали желанието си да се включат.
 Асеновград събира дарения за Дома за сираци на отец Иван от Нови хан Асеновград събира дарения за Дома за сираци на отец Иван от Нови хан
В дарителската акция за Дом за сираци " Свети Николай " при манастир " Света Троица " край Нови хан, се включват и асеновградчани. ...
Срокът за предаване на дарения е 10.10.20 година (събота). Инициаторите от Асеновград означават, че макар оповестените часове, когато и да е искащите благодетели могат да оставят своя принос за идеята, като за задачата би трябвало да се свържат с уредниците и да се дефинира частна среща. Мястото за приемане на е канцеларията на Сдружение " Устремени " в Асеновград на улица " Цар Иван Асен II " 9А (в постройка на някогашния Битов комбинат, етаж 3). Последният ден от акцията ще бъде тази събота (10.10.20 г.), от 09:30 ч. до 11:00 ч. Координатор - Веселин Николов. E-mail: [email protected]. Tелефон: 0898 443 754.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР