Асеновград. За мен срещите с вас винаги са по-различни от

...
Асеновград. За мен срещите с вас винаги са по-различни от
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Емил Караиванов: Грижата за пенсионерите не е социална услуга, тя част от доброто в хората

Асеновград. „ За мен срещите с вас постоянно са по-различни от другите. Защото се изправям пред хора, които ме познават от детските ми години, които са ме възпитавали, учили, хора, на които дължа респект и почитание. И не в един избран от Организация на обединените нации ден, а постоянно, когато някой от вас има потребност и по този начин съм постъпвал години наред. Като кмет съм бил надълбоко уверен, че би трябвало непрекъснато да се подава ръка на пенсионерските клубове в общината- за начинания, за активност или поддръжка ”. Това сподели във вълнуващо самопризнание доктор Емил Караиванов на среща с пенсионери в Асеновград, които се бяха събрали в пенсионерския клуб в града да отбележат Деня на възрастните хора, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - Асеновград .
Кандидатът за кмет доктор Караиванов бе безапелационен, че би трябвало да е трайна и за напред политиката за обезпечаване на клубове за хора от третата възраст във всички обитаеми места на общината при декларирано предпочитание от страна на хората, които живеят там. Като настоящ кмет, доктор Караиванов открит втори пенсионерски клуб в Асеновград, както и четири нови клубове за жителите на селата Тополово, Червен, Златовръх и Конуш. Така в община Асеновград техният брой за последните няколко години към този момент доближи 8 дружно с клубовете в Патриарх Евтимово, Избеглии и Бачково.
В преидизборната среща участваха доста претенденти за общински съветници на Българска социалистическа партия, а младите претенденти за съветници Красимира Йовкова, Диана Станчева и Йордан Исаков персонално поздравиха всеки, който беше пристигнал на тържеството. Доверието ни към вас е от дълго време тествано, положителният кмет си проличава по отношението му към възрастните асеновградчани, а най-хубавият кмет е тук измежду нас, споделиха разчувствани домакините.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР