Асеновград. Вече са известни победителите в Седмия международен конкурс за

...
Асеновград. Вече са известни победителите в Седмия международен конкурс за
Коментари Харесай

Пловдив: Вече са известни победителите в Седмия международен конкурс за хумор и сатира „Голямата къща на мъдрите хора” в Асеновград

Асеновград. Вече са известни спечелилите в Седмия интернационален конкурс за комизъм и ирония „ Голямата къща на мъдрите хора ” в Асеновград. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Община Асеновград. Първа премия за подигравка се присъжда на Веселин Зидаров от град Трявна, втора премия е за Ириен Трендафилов от град Пловдив, а трето място заема Константин Казанцев от град Киев, Украйна. Почетни грамоти са присъдени на петима души от град София Николай Георгиев- Кайо, Мирослав Божков, Христо Недялков, Мая Чолакова и Валери Александров.
Първо място при премиите за хумористични и сатирични произведения е присъдено за Диана Фъртунова от град Бургас, второто място е за Валери Иванов от град Пазарджик, а третото място е за Христо Недялков от град София. Почетни грамоти ще бъдат дадени на Васил Иванов от град Чирпан, Иван Овчаров от град Варна, Валентин Димитров от град Варна, Лозан Такев от град София и Тодор Билчев от град Русе.
Квалитетното жури, отличило спечелилите, бе в състав ръководител акад. Георги Гълов-народен активист на културата, и членове проф. Цочо Пеев- заслужил активист на културата, и Калин Калинов- масмедиен специалист.
Тържествената гала по връчването на премиите ще се състои на 21 май от 18.00 ч. в Градската библиотека „ Паисий Хилендарски ” в Асеновград. Тя ще бъде придружена със занимателна стратегия от хумористични етюди с присъединяване на актьорите от Сатиричния спектакъл Добриела Попова и Емил Емилов под съпровода на Хайгашот Агасян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР