Асеновград. В Асеновград показахме как може да бъде въведен ред

...
Асеновград. В Асеновград показахме как може да бъде въведен ред
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Валери Симеонов в Асеновград: Показахме с действия как може да бъде въведен ред в гетата

Асеновград. В Асеновград показахме по какъв начин може да бъде въведен ред в гетата. И го направихме с действителни дейности, а не – на хартия, с изписани тактики. Това съобщи лидерът на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) ” – Валери Симеонов, на среща с поданици на Асеновград довечера, оповестиха от пресцентъра на НФСБ . Симеонов напомни по какъв начин сполучливо е бил решен етническият спор в града, когато тайфа роми биха спортуващи деца. Този модел е бил прибавен и в пловдивската Шекер махала. След дейностите на Валери Симеонов като вицепремиер в къси периоди бяха построени полицейски сектори с непрекъснато полицейско наличие и в двете гета, обезпечени бяха патрулиращи коли, насилниците бяха предадени на прокуратурата, следствието и съда, беше обезпечена защита на спортуващите деца.
Валери Симеонов уточни това, както и още от свършеното от него като вицепремиер и депутат, и от останалите депутати от НФСБ, наблягайки, че българският гласоподавател би трябвало да прати в Европейския парламент хора, които са посочили, че работят, хора, потвърдили, че могат да се оправят с проблемите и да отстояват публичните и национални ползи.
„ НФСБ е тъкмо такава партия – показахме, че работим, вместо да приказваме. Затова и мотото на нашата акция е „ Вместо думи – дейности ”, сподели още Валери Симеонов.
В знак на признателност за работата му, при визитата в манастира „ Св. Козма и Дамян ” в пловдивското село Белащица Валери Симеонов получи като подарък икона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР