Асеновград. Съдът в Асеновград възложи на съдебния секретар да номерира

...
Асеновград. Съдът в Асеновград възложи на съдебния секретар да номерира
Коментари Харесай

Пловдив: Материалите по делото за побой на млади спортисти в Асеновград са подадени без опис на протоколите, липсват страници с медицински документи за състоянието на част от обвиняемите

Асеновград. Съдът в Асеновград разпореди на правосъдния секретар да номерира делото против упрекнатите в побой на млади спортисти, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пловдив. По думите на юрист Красимир Елдъров материалите по делото са подадени " в насипно положение ", няма списък на страниците и протоколите. Отсъстват значими страници, в които се упоменати медицински документи за положението на някои от обвинените, както и какъв брой дознатели работят по делото. В залата той заяви, че един от обвинените е онкоболен, а различен е със спукана глава, за което няма прибавен нито един медицински документ. След задържането им на няколко пъти обвинените са водени до болница, само че за това също няма приложени медицински документи.
Според различен от бранителите, към делото няма фотоалбум и не могат да се разпознават лицата. Съдът почете настояването на бранителите единствено в една част от него, като разпореди номерирането на страниците от правосъдния секретар, без да се прави списък. В момента подсъдимите са в залата и изчакват началото на правосъдното съвещание. В залата участва и по един представител от околните им, най-вече майки и съпруги. Тяхната идентичност също бе снета от съда.
Цветана Тончева
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР