Асеновград. Ръководството на Националното сдружение на общините в Република България

...
Асеновград. Ръководството на Националното сдружение на общините в Република България
Коментари Харесай

Ръководството на Националното сдружение на общините в Република България изпрати благодарствен адрес до кмета на Асеновград д-р Емил Караиванов

Асеновград. Ръководството на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) в лицето на изпълнителния шеф Силвия Георгиева и ръководителя на Управителния съвет Даниел Панов, кмет на Община Велико Търново, изпрати признателен адрес до кмета на Община Асеновград доктор Емил Караиванов. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Общината.
„ Приемете най-искрени благодарности от името на Управителния съвет и от екипа на Националното съдружие на общините в Република България за ангажираността Ви в активността на Сдружението и на Управителния съвет през мандат 2015-2019 година!
Благодарим Ви за вложените сили и време, за споделения скъп опит и хрумвания, за виновната поддръжка и за отбраната на ползите на всички общини. Признателни сме за ентусиазма, сърцето и страстите, които отдадохте на своята и останалите 264 общини през тези четири години ”.
Д-р Емил Караиванов извършва длъжността ръководител на Контролния съвет към НСОРБ в сегашния мандат. През годините в Община Асеновград се организираха редица събития под егидата на Сдружението. То е учредено на 11 декември 1996 година с задачата да бъде „ глас ” на общините в България, като се утвърждава непрекъснато като техен благонадежден сътрудник, център за услуги за общинската администрация и основател на интернационалните контакти. В годините то се утвърди като представител и бранител на ползите на локалните управляващи, според законовите пълномощия на НСОРБ и като коректив на централната власт посредством създаване и отстояване на оферти за рационализиране на нормативната уредба на локалното самоуправление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР