Асеновград. Призът Произведено в Асеновград бе връчен на строителната фирма

...
Асеновград. Призът Произведено в Асеновград бе връчен на строителната фирма
Коментари Харесай

Кметът Христо Грудев връчи приза „Произведено в Асеновград”

Асеновград. Призът „ Произведено в Асеновград ” бе връчен на строителната компания „ Запрянови-03 ” от кмета на общината лекар Христо Грудев. Той участва на формалния обичаен Благотворителен бал на бизнесмените в града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Асеновград .

Идеята и организацията за връчването на премията „ Произведено в Асеновград ” е по концепция на Съюза на бизнесмените в града. „ С Георги Запрянов се познаваме от доста години. Поводите, по които сме се срещали, не постоянно са били приятни. Имали сме известни разлики и разногласия. С годините аз следях развиването на компанията и в действителност тя израсна съществено. Смятам, че и аз съм трансформирал характера си в по-добра тенденция. Така че от тук нататък продължаваме да работим в полза на всички поданици на община Асеновград ”, сподели пред присъстващите кметът лекар Христо Грудев. Той добави, че декември е най-семейният месец. Голяма част от празниците и тържествата са в домашна и уютна конюнктура. „ Това е времето, в което се срещаме със своите най-близки хора и си пожелаваме положителни неща. Надяваме се желанията ни да се осъществен. Весели празници и щастлива нова година! ” С тези думи се обърна към асеновградските бизнесмени и гостите градоначалникът. Тържеството се организира в ресторант „ Станимака ”. На церемонията участваха и заместник-кметовете на Асеновград инженер Стоян Димитров, лекар Теньо Манолов, както и ръководителят на Общинския съвет в града Драгомир Георгиев. На събитието бяха връчени и премиите за " Предприемач на годината " в Асеновград.

Ето и всички призове:
„ Дарител на годината ”, " Произведено в Асеновград " и " Фирма на годината " – Георги Запрянов – притежател на строителна компания
" Активен принос към Съюза на предприемачите–Асеновград " - Ангел Ангелов – притежател на ресторант
" Успешна обществена политика " - Борислав Ангелов - притежател на компания за захарни произведения
" Дългогодишен и проспериращ бизнес " - Атанаска Велчева от Първомай – шивашка компания за флагове
" Инвеститор на годината " - Николай Павлов - притежател на транспортна компания
" Предприемач на годината " - Васил Пиронков – компания за автобусни транспорти и компания за строително-монтажни действия.

„ Дарител на годината ” - Селим Емин - притежател на компания за почистващи и перилни препарати „ Селчо ”. Той получи признанието на своите сътрудници за проявено голямо сърце към идеята на Катерина Бейчева - шампионка по таекуон-до. Селим Емин е взел участие в търг, проведен от спортистката, на който тя е дарила медала си, а парите от продажбата са в поддръжка на жена, останала парализирана, в резултат на злополука. Ценната движимост е била изплатена от Селим Емин. Той е бил решен да наддава и да го вземе непременно, воден от две цели: да го върне назад на притежателя му и да подкрепи лекуването на потърпевшата жена. Точно по този начин и станало. Той съумял да завоюва търга и в нощта на Благотворителния коледен бал на бизнесмените в Селим Емин разгласи, че „ притежателят на медала би трябвало да бъде единствено един. И това е индивидът, който се е преборил за него и го е заслужил с труд, защитавайки името на Асеновград и България ”. Собственикът на компания „ Селчо ” даде обещание скоро да върне бижуто назад на Катерина Бейчева. А самата тя бе наградена за проявеното състрадание и доблестен жест, участвайки в организирането на благотворителен търг за набиране на средства в помощ на дамата, останала парализирана след злополука.
По време на обичайния си коледен бал, асеновградските предприемачи събраха общо 9 710 лв. за щедрост. Средствата ще постъпят във Фонда на „ Съюз на бизнесмените ”. С парите от него целогодишно поетапно се подкрепят жители в потребност, както и надарени деца. 1 350 лв. от събраните в тържествената нощ средства ще бъдат дарени Лизавета Иванова, страдаща от „ Множествена склероза ”. Други 1 810 лв. ще бъдат отделени за Николай Иванов, борещ се от осем години с рак на дебелото черво.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР