Асеновград. Последователност, прозрачност, отговорновт и контрол - това са четирите

...
Асеновград. Последователност, прозрачност, отговорновт и контрол - това са четирите
Коментари Харесай

Местни избори 2019: „С воля за прозрачно управление” местна коалиция „Воля ” заяви участие в изборите в Асеновград

Асеновград. „ Последователност, бистрота, отговорновт и надзор ” - това са четирите съществени правилото, които ще следват при ръководството на Асеновград от локална коалиция „ Воля (ПП АБВ) ”. Това обявиха при разкриване на предизборната акция в града на Чая претендентът за кмет на града инж. Христо Бозов, лидерът на листата за общински съветници Павлина Ванова и вторият в листата, повдигнат от Политическа партия АБВ Димчо Темелков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . На формалното разкриване участваха водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков, заместник-председателят на партията и регионален координатор Владимир Маринов, Сузана Николова и Елена Аксиева от „ Воля ”.
От локална коалиция „ Воля (ПП АБВ) ” дефинираха настоящето развиване на града като „ безпорядък ” и „ безвремие ”.
„ В тази конюнктура няма по какъв начин да да поемем ангажимент за големи упования и велики каузи ”, сподели претендентът за кмет на Асеновград инж. Христо Бозов. Реализирани планове за озеленява на града, основаване на профилирани паралелки за проучване на естествени науки, безвъзмездни ясли и детски градини, равнопоставеност на всички спортни клубове в Асеновград са единствено част от акцентите в предизборната акция на МК „ Воля ( Политическа партия АБВ) ”.
„ Основният ангажимент, който поемаме към Асеновград и неговите поданици е бистрота в ръководството. Хората желаят да знаят какво се случва с техните налози, по какъв начин се харчат парите им и в случай че не се харчат по този начин, както им е дадено: Защо? ”, изрази своята позиция Димчо Темелков, втори в листата за общински съветници на Асеновград, повдигнат от квотата на Политическа партия АБВ. „ Изказвам признателност към хората, които ще ни поддържат. Вярвам, че ще спечелим гласовете на будните хора на Асеновград, тези, които желаят този град да получи мястото, което заслужава измежду разрастващите се градове на страната ни. ”
Думите му поддържа водачът на АБВ Румен Петков. Той беше безапелационен, че Асеновград би трябвало да има друго самочувствие и сила. „ Асеновград е по-голям от 1/3 от регионалните центрове в страната. Това е извънредно сериозен факт, само че подценяван години наред от досегашните кметове. Затова желая да се обърна към жителите да гласоподават за листата с номер 71. Тази листа излъчва самочувствие, носи убеденост, че Асеновград може да бъде изменен и е капацитет за развиването на града. ”
" На 27 октомври, с избора на техния номер в интегралната бюлетина Асеновград ще даде поръчка за радикална смяна в системата, тъй като общината принадлежи на хората и всеки гражданин на града би трябвало да бъде със самочувствието, че е шеф на кмета ", заключи Румен Петков, водач на Политическа партия АБВ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР