Асеновград. Общинският младежки съвет в Асеновград подари незабравим ден на

...
Асеновград. Общинският младежки съвет в Асеновград подари незабравим ден на
Коментари Харесай

Пловдив: Общинският младежки съвет в Асеновград организира разходка до Белинташ с малката певица Елена Василева

Асеновград. Общинският юношески съвет в Асеновград подари паметен ден на дребната певица Елена Василева, която взе присъединяване в състезанието за млади гении в „ Шоуто на Слави “. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. Младежите са възнамерявали разходка до Белинташ преди седмица, когато кметът на Община Асеновград доктор Емил Караиванов посрещна дребната певица, с цел да ѝ връчи плакет и да я поздрави за отличното ѝ показване в предаването и приноса ѝ към популяризирането на Асеновград.
Младите запалянковци и Ели прекараха деня в разходки из хубостите на Родопите, посетиха скалното светилище Белинташ, срещнаха се с неговата мистичност и невероятна хубост. Самата Ели показа, че това е бил най- прелестният й ден в живота.
Днес членовете на Общински юношески съвет ще вземат присъединяване в Международната конференция „ Изграждане на младежка общественост посредством действия през свободното време ” в град Пловдив. Темите, които ще се прегледат на форума са свързани със свободното време и приобщаване на младежи с увреждания, шерване на насоки и практики за съставяне на юношески общности, показване на препоръки за младежи, юношески водачи и учители за дейно водачество в младежките общности и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР