Асеновград. Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев удостои новите избраници

...
Асеновград. Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев удостои новите избраници
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев удостои новите избраници със званието Почетен гражданин

Асеновград. Кметът на Асеновград лекар Христо Грудев удостои новите избраници със званието " Почетен жител ". Това са шефът на асеновградската болница лекар Иван Червенков и общественикът и културен деятел Йордан Кожухаров. Почетните жители получиха дарове и поздравления и от Общински съвет - Асеновград, връчени от заместник-председателя лекар Емил Караиванов. Това оповестиха от пресцентъра на Общината.

" Уважаеми лекар Червенков и господин Кожухаров, удостояването със званието " Почетен жител " е едно самопризнание към Вас от нас. А и от всички поданици на нашата община. С лекар Иван Червенков се познаваме от деца. След това започнахме като млади лекари в болничното заведение и след това всеки пое своя път. Доктор Червенков, това е самопризнание към Вашата компетентност и професионализъм, към организационното Ви умеене да ръководите сътрудниците си. Най-безкористната, най-искрената признателност е тази, към медика, когато е оказал помощ на човек. Господин Кожухаров, Вас Ви познавам, още откогато бях възпитаник, а Вие - заместник-директор в гимназията. С откровени усеща показвам възхищението си към Вас. Искам да Ви пожелая със същия възторг и професионализъм да се отнасяте към Вашите задължения и отсега нататък. Продължавайте да бъдете образец за всички нас. Вие сте доказателството, че без значение от времето, човек, когато има предпочитание, може да отдаде своите сили и разсъдък в интерес на обществото ", сподели в обръщението си към новите почетни жители кметът Грудев.

Празничният ден продължи с концерт на Петя Буюклиева. Тя завоюва овациите на стотици асеновградчани и посетители на града в Градския парк със театър, траял повече от час. Пред асеновградска аудитория Буюклиева изпя познати е нови части. На финала на спектакъла си певицата напомни на локалните трансформиралата се в химн на града ария " Мой, Асеновград ". Кметът лекар Христо Грудев бе измежду феновете на концерта в Градския парк, след което сервира красива аранжировка с цветя на Петя Буюклиева. Десетки почитатели на певицата си направиха фотография с нея, а тя благодари за поканата персонално на градоначалника. " Благодаря от сърце за прелестните цветя! Сърцето ми остава в Асеновград! Хубав празник! ", обърна се певицата към лекар Грудев.

Събитията във връзка празника на Асеновград продължиха с концерт на Вокална групировка " Калина Малина ". От 16:30 ч. в Градския парк обичани анимационни герои забавляваха най-малките. В 18:00 ч. още веднъж на същото място стартира концерт на Музейната музикална школа с началник Веси Пашалиева. От 19:30 ч. събитията се изместиха на сцената пред НЧ " Родолюбие " със театър на Денс групировка " Косара ". В 20:15 ч. отново там за Празника на Асеновград пя Нели Петкова. Финалът на тържествата ще бъде подложен от зрелищна заря.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР