Асеновград. Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов посрещна финалистката от

...
Асеновград. Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов посрещна финалистката от
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът на Асеновград посрещна в Общината Елена Василева – финалистката от проекта на Слави Трифонов за пеещи деца

Асеновград. Кметът на Асеновград доктор Емил Караиванов посрещна финалистката от плана на Слави Трифонов за пеещи деца – Елена Василева. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от отдел „ Връзки с обществеността “ на Общината. Малката Елена бе посрещната от кмета и Общинския юношески съвет в 305 зала на Общината. Д-р Караиванов й връчи Плакет за разпространение името на Асеновград и отличното й показване в музикалния план „ Нова звезда ”. Членовете на Общински юношески съвет също изненадаха дребната Елена с неин портрет, изобразяващ присъединяване й в ТВ шоуто.
Самата Ели показа, че доста се вълнува от всичко, което й се случва. Тя описа на доктор Караиванов и младежите за прекарването в предаването на Слави Трифонов, работата с неговия екип и музикалните звезди, с които е работила през това време. До края на седмицата й следва присъединяване във Велинград и се готви настойчиво, с цел да се показа добре. Ели издаде в задатък, че работи по обща ария с Емилиян Бърдарски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР