Асеновград. И най-големите, и най-малките проекти на общината ни си

...
Асеновград. И най-големите, и най-малките проекти на общината ни си
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Емил Караиванов: Екологията на квартала и всяко населено място ще продължи да е акцент в управлението на Община Асеновград

Асеновград. И най-големите, и най-малките планове на общината ни си наподобяват изрично по един белег: в основата им е ползата на хората, на квартала или на цялото обитаемо място. Така е към този момент осем години в Асеновград и ще продължава да бъде. Защото и десетките милиони не костват нищо, в случай че с тях не се вземат решение проблеми, засягащи живота на всеки асеновградчанин. Това сподели претендентът за кмет от „ Българска социалистическа партия за България “ доктор Емил Караиванов в срещите си с жителите тази седмица и даде за образец сполучливата реализация на близо 30 жилищни блока в града, които минаха сполучливо ограничения по енергийна успеваемост, изцяло гратис за живеещите там, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - Асеновград .
Жителите на квартала „ Св. Георги “ и съседите от региона до учебно заведение „ Ангел Кънчев “ в диалога си с претендента за кмет се интересуваха какво още може да направи община Асеновград, с цел да се усъвършенства въздуха в града, да има по-малко нездравословни излъчвания, по-безопасни улици и места за отдих по кварталите.
„ Ще работим за качествено ново решение с отпадъците на асеновградчани, откакто новата инвестиция от 10 милиона лв., извоювана в досегашния мандат, стане действителност “, съобщи доктор Караиванов. „ Вярно е, че имаше доста и дълги неудобства с стадиите на реализация на така наречен воден цикъл за Асеновград, само че оттук-насетне асеновградчани ще усетят трайно усъвършенстване във ВиК услугите за града. Екологията ще продължи да бъде акцент и приоритет в управническата стратегия и за идващия мандат, тъй като имаме подготвеност, а и това е инвестиция в поколенията “, даде обещание доктор Караиванов. Асеновградчани предстоящо желаеха повече зелена среда по кварталите, повече места за децата и спортуване, както и цялостно видоизменение на жк. „ Изток “, откакто доктор Караиванов към този момент пое ангажимент и този квартал да бъде благоустроен като жк. „ Запад “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР