Асеновград е подготвен за зимата, съобщи кметът на града доктор

...
Асеновград е подготвен за зимата, съобщи кметът на града доктор
Коментари Харесай

С 600 т. пясък и 165 т. сол Асеновград очаква зимата

Асеновград е квалифициран за зимата , заяви кметът на града лекар Христо Грудев. През предходната седмица е осъществена инспекция на техниката, която ще се оправя с вероятно падналия сняг. Установено е, че тя е задоволителна, в редовност и е в подготвеност.
По отношение на снегопочистването, община Асеновград е разграничена на три зони. В града чистенето на снега ще се реализира от сметосъбиращата компания " КМД ". В останалите две елементи - планинска и полска - снегопочистването ще се прави от други двама реализатори.
Няма дежурни машини, както е било преди години. Сега са избрани други параметри, по които се задейства техниката. " Към момента пясък на хранилище има 600 тона и сол 165 тона , като при нужда постоянно могат да се доставят още количества. Надяваме се тази зима да е красива, само че да не се случат за малко време значителни снеговалежи. Молим се също и дъждове да има регулярно, само че да не падат над 50 литра на квадратен метър внезапно, тъй като тогава се случват бедствията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР