Асеновград. Длъжници сме на младите хора и техните интереси, особено

...
Асеновград. Длъжници сме на младите хора и техните интереси, особено
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на Асеновград: Трябва да умножим местата за спортуване на младите

Асеновград. „ Длъжници сме на младежите и техните ползи, изключително в спорта. Асеновград постоянно е имал отношение към спорта, по тази причина е имал и има десетки надарени спортисти. Но опциите за по-масов спорт на повече места из града е нещо, в което би трябвало да влагаме ”. Това сподели доктор Емил Караиванов, претендент за кмет на Асеновград, по време на Стрийт фитнес съревнование в централния градски парк на Асеновград, Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - Асеновград .
На спортната площадка доктор Караиванов дружно с претендентите за общински съветници от листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България – Енко Найденов, Екатерина Гешева, Анна Иванова, Петко Чирпанлиев, Ваня Гераксиева, Ваня Костадинова и Сийка Киркова, станаха съпричастни на спортното съревнование, чийто уредник бе най-младият претендент за общински консултант в листата – студента Димитър Илиев. Атрактивни занимания с анимационни герои създаваха въодушевление на присъстващите, до момента в който десетки участници демонстрираха своите умения в пет категории на стрийт фитнеса.
Изявата е част от поредицата мероприятия от спортни срещи на доктор Емил Караиванов и следващ мотив той да запознае асеновградчани с акценти от платформата си за ръководство за мандат 2019-23 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР