Асен Василев препотвърди кандидатурата на Продължаваме Промяната за Кирил Петков

...
Асен Василев препотвърди кандидатурата на Продължаваме Промяната за Кирил Петков
Коментари Харесай

Василев: „Продължаваме Промяната“ ще издигне Кирил Петков за премиер

Асен Василев препотвърди кандидатурата на " Продължаваме Промяната " за Кирил Петков за министър председател и добави, че счита себе си за най-полезен за финансовото министерство. Това заяви той в ефира на. 

По думите му ще се търси непоклатимост с ясно съгласие: " Категорично ще работим за коалиция, и то образувана с ясното схващане кои са проблемите в страната и какви са методите за тяхното решение. Ще беседваме с всички политически сили без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. На места по страната към момента има доста феодали. Докато това е по този начин, няма по какъв начин ГЕРБ да вземат участие в ръководството. Следващата седмица ще беседваме с политическите водачи, покана ще отправим до всички. Трябва да изберем най-хубавите специалисти ”, обясни Василев.

И добави, че диалози за разпределение на министерства към момента не са водени.  

Изненадата в изборните резултати се дължи до огромна степен на скрития избор и страха на жителите да кажат за кого биха дали своят вот, счита той.

„ Хората се страхуваха да се срещнат с нас, тъй като на площади в регионални градове се записваше кой се среща с нас. Това е неприемливо в една естествена европейска страна и би трябвало да престане ”, разяснява още той. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР