Асен Василев е участвал в работна група за българския вариант

...
Асен Василев е участвал в работна група за българския вариант
Коментари Харесай

Любомир Каримански: В края на юни чашата на търпението в коалицията може да прелее!

Асен Василев е взел участие в работна група за българския вид на "Магнитски "

"В края на юни с края на председателството на Франция може чашата на търпението в ръководещата коалиция да прелее. Ситуацията със Северна Македония е съществена. "

Това съобщи ръководителят на бюджетната комисия към Народно събрание Любомир Каримански и народен представител от Има Такъв Народ в предаването „ Говори в този момент “ по.

"Не съм в течение на това какъв е натискът, само че той идва от разнообразни дипломати, консули и посланици, както и на срещи на наши министри в чужбина “, разкри той.

„ Не сме стигнали досега от излизане от ръководещата коалиция. Ако се усъвършенства разговора вътре в обединението и да съблюдаваме процедурата и логическата целокупност на процеса може да се резервира ръководството, само че в случай че тази целокупност не се съблюдава ръководството става властническо ", съобщи Каримански.

"Аз съм за намаляването на ДДС-о единствено за хора, които имат потребност. Това би трябвало да се дефинира от Национален осигурителен институт, от министерствата на финансите и на обществената политика. Ние настояваме от дълго време за тези неща. Ако закъснеем още малко ще бъде доста съдбовно. Не бих споделил, че антикризистните ограничения са неверни. Те ще дадат резултат, само че за жалост няма да са задоволителни. Дали ще се стигне до нов заем ще се покаже от това, което ще залегне в бюджета. Сега беше най-важният миг, в който трябваше да съвместим ограничения с промени и не мисля, че това се случи ", съобщи ръководителят на бюджетната комисия за ограниченията за хората.

"Не мисля, че на този стадий може да има референдум за еврото. Законът за референдума би трябвало да бъде изменен, тъй като този закон не работи в интерес на хората. Хората би трябвало да бъдат осведомени по елементарен метод какво ще се случи с техните финанси след влизането в еврозоната. Това по този начин и не направено. Хората не престават да нямат изясненост ", сподели Каримански за приемането на еврото в България.

"Излизам с теоретичен урок след борбата за Българска народна банка. Това беше урокът за доверието и аз бях тестван от хората, които ми имат доверие. Този тест продължава и в този момент и той е доста значим за мен ", призна Каримански.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР