Асен Василев е най-известният министър в Google. Звезда от Игри

...
Асен Василев е най-известният министър в Google. Звезда от Игри
Коментари Харесай

Асен Василев е най-известният министър в Google


Асен Василев е най-известният министър в Гугъл. Звезда от „ Игри на волята “ бие енергийния началник Румен Радев, българите намират минимум за Александър Йоловски.
Министърът на финансите Асен Василев е най-популярен в българската версия на интернет търсачката Гугъл и за него се появяват към 3 790 000 резултата. Най-малко информация се намира за Александър Йоловски от Министерството на електронното ръководство.По този симптом за известност министър председателят акад. Николай Денков има най-голям резултат (7,59 милиона) и той е повече от два пъти по-голям от този на вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел (3,06 млн.), която ще изземе функционалностите му в държавното управление при започване на март.Това демонстрира инспекция на „ Телеграф “ за членовете на държавното управление малко преди идната ротация. При нея отчитаме най-голямата стойност на автоматизирано посочения от търсачкта подобен брой резултати за членовете на кабинета. За някои от тях са употребявани и уточняващи думи за да се види позиционирането им в подтекста на съответната позиция, която заемат в сегашния Министерски съвет.

Сред водачите в самобитната ранглиста са вътрешният министър Калин Стоянов и този на защитата Тодор Тагарев, които постоянно попадат в медийни фокус на вниманието, а резултатите в интернет са най-вече от изявления в осведомителни уеб сайтове. Водещ в това отношение е и министърът на земеделието Кирил Вътев, който поради все по-зачестяващите митинги в страната също постоянно излиза на напред във времето и води договаряния за угаждане на разнообразни претенции дружно с премиера. Той обаче има своята обществена история и преди да заеме поста в сегашния кабинет. Още от средата на 90-те години той е отпред на асоциацията на месопреработвателите и е известен и като бизнесмен.

За министъра на туризма Зарица Динкова търсачката отбелязва към 314 000 резултата, само че в композиция сред името и длъжността министър на туризма се регистрират единствено 56 300. Над 30 000 хиляди са показали интерес към партията, от която е излъчена Динкова, а много повече са желали да схванат нещо за фамилията й. 3130 търсения свързват Зарица с думата „ костенурка “ около случая, с който тя нашумя около наводненията в Царево при започване на есента.

Интересен е казусът с Румен Радев. Това име напоследък несъмнено е измежду най-споменаваните в страната. От обществените персони, които го носят, минимален е приносът на министъра на енергетиката. В Гугъл резултатите от търсачката за него са 120 000 против 817 хиляди за президента. Повече от министъра, само че много по-малко от президента има Румен Радев от „ Игри на волята “ (303 000).

Министърът на спорта също има много цялостни адаши, в това число и двукратния футболист на година и капитан на Локо (Пд). Димитър Илиев в композиция с авто играч регистрира 12 200 търсения, само че известността му като министър на спорта пораства до над 79 хиляди. „ Димитър Илиев министър “ събира 291 000.

Името Александър Йоловски регистрира 73 700 в композиция с „ министър “ 61 000, а дружно с „ министър на електронното ръководство “ 12 500. Общо взето обаче, той набра най-голяма известност към абсурда с машинното гласоподаване на локалните избори през есента. В няколко разнообразни комбинации на името на министъра с „ машини “, „ машини за гласоподаване “ или „ машинно гласоподаване “ общия брой резултати набъбват до към 120 000.

Министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева също е измежду личностите в кабинета, за които се намира минимум в интернет. Търсенията за името „ Милена Стойчева “ по принцип са малко под 190 хиляди, а в композиция с думата „ министър “ се стопяват до едвам 69 700.

За министъра на екологията и околната среда Юлиян Попов от голяма важност е и дали се изписва правилното първото име, тъй като се появяват резултати и за „ Юлиан “. Общият брой проявления доближава 321 000. Те обаче регистрират и изявите му като публицист и публицист, преди да седне в министерското кресло, а, несъмнено, и много негови адаши. Министърът на културата Кръстю Кръстев обърква ненапълно търсачката с това, че е адаш с един от моторите на литературния кръг „ Мисъл “ в първата четвърт на 20-и век. Актьорът и някогашен шеф на пловдивския спектакъл несъмнено прибавя към своето наличие в мрежата, откакто бе определен за поста в държавното управление на Николай Денков и Мария Габриел.

Богдан Богданов е известна композиция на име и фамилия в страната. Хора от разнообразни сфери на обществото с това име са предизвикали интерес към себе си. За това и търсачката регистрира общо над 1,5 млн. натиснати ентера по-късно име. За „ Богдан Богданов финансист “ са питали 300 хиляди, а за министър с това име – 189 хиляди. Почти в толкоз случая са търсили и каква е партийната му принадлежност. Конкретно за „ Богдан Богданов министър на стопанската система “ Google регистрира към 64 300 резултата.

Николай Денков – 7 590 000

Асен Василев – 3 790 000

Мария Габриел – 3 060 000

Калин Стоянов – 1 810 000

Тодор Тагарев – 1 610 000

Кирил Вътев – 1 500 000

Атанас Славов – 1 080 000

Христо Хинков – 398 000

Юлиян Попов – 321 000

Андрей Цеков – 319 000

Зарица Динкова – 314 000

Богдан Богданов – 300 000

Георги Гвоздейков – 296 000

Димитър Илиев – 291 000

Кръстю Кръстев 224 000

Милена Стойчева – 189 000

Иванка Шалапатова – 161 000

Румен Радев – 120 000

Александър Йоловски – 73700

*Данните са към 10 февруари

Мрежата дава най-вече търсения за водача на ГЕРБ Бойко Борисов при съпоставката сред политическите водачи и шефове на парламентарни групи. За него резултатите са към 5 120 000. След него се подрежда ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски с 4 млн. Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков отстъпва в това отношение на Асен Василев и за него се демонстрират 3 370 000 резултата. Повече има Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия – 3 580 000. Интересно е, че в политически подтекст за Славия Трифонов, който сътвори и управлява „ ИТН “, се намират 1 601 000 изявления, които са напълно малко повече от шефа на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов (1 460 000). Най-малко резултати към момента има за водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов – 1,25 милиона.

Администраторите на Гугъл прецизират, че резултатите от търсенията може да се разграничават от тези на други хора, коти употребяват Гугъл Търсене. Разликите са въз основа на фактори като време, подтекст или персонализирани резултати. Времето е от голяма важност поради това, че постоянно се прибавя ново наличие от мрежата скоро. Хората, които търсят с няколко часа или даже няколко минути разлика един от различен, може да видят промени поради наличието, което е станало налично в това време. Разлики може да има и според от това кой център за данни реагира на търсенето.

При отчитането на подтекста се извеждат по-подходящи резултати. Персонализираните резултати са съобразени с съответния консуматор въз основа на интензивността му и по този начин може да обезпечи по-уместна и потребна информация. То не визира всички резултати от търсенето. Вместо това някои резултати може да са персонализирани, а други – не.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР