Асен Василев е човекът, който трябва да осигури парламентарна подкрепа

...
Асен Василев е човекът, който трябва да осигури парламентарна подкрепа
Коментари Харесай

ОБЗОР: Асен Василев получи мандат за съставяне на правителство, откриха нов завод за 17 млн. евро в Пловдив

Асен Василев е индивидът, който би трябвало да обезпечи парламентарна поддръжка за нов кабинет с мандат на " Продължаваме промяната ". Номинацията му беше оповестена от Кирил Петков пет часа преди президентът да връчи мандата.

При предаването на досието Румен Радев означи, че българите са разтревожени от възходящата неопределеност и неустойчивост.

Трябва да намерим политическа поддръжка за програмата на този кабинет, след което ще приказваме за персоналния състав. Държим на 121 представители в пленарна зала, които да застанат доста ясно зад тази стратегия и против крупните бизнес ползи, които се пробваха да прокарат през предходното държавно управление и които доведоха до неговото събаряне, съобщи по-късно Василев.

Според Тошко Йорданов Асен Василев е доста неприятно предложение за министър председател.

Но пък той съумя да върне Българска социалистическа партия на масата за договаряния с " Продължаваме промяната ".

Междувременно дипломат Елеонора Митрофанова публично заяви, че ще беседва със страната за затваряне на посолството Русия в България.

А министър председателят в оставка Кирил Петков отговори: Г-жа Митрофанова се пробва да си играе със страховете на хората

Заплахата на Русия да скъса дипломатическите връзки с България - в отговор на решението й да експулсира 70 съветски дипломати, е неоправдана, показаха в публична позиция от Брюксел.

Немският колос " Либхер " откри чисто нов цех за бетонна техника в Пловдив. Това е третата инвестиция в нова индустриална база на фирмената група в Пловдив, като този път за локация на новия цех е определен терен от 37 декара на територията на града.

Над 50% от строителния отрасъл планува цените на парцелите да нарастнат през идващите три месеца. Това демонстрира регулярното проучване на Националния статистически институт.

„ Дентален лекар” се оказа най-желаната компетентност в Медицински университет – Пловдив тази година. Тя е по-предпочитана от дамите, като шест девойки се борят за едно свободно място.

За втори следващ ден пловдивчани стават очевидци на неприемлива експанзия на пътя. Този път действието се развива към кръстовището на ресторант Стадиона.

Пловдивски вандали за следващ път строшиха стъкло на автобусна спирка, която се намира на бул.” Васил Априлов”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР