Асен Караславов е пред завръщане в Ботев Пловдив. Бившият тийм

...
Асен Караславов е пред завръщане в Ботев Пловдив. Бившият тийм
Коментари Харесай

Освободен наскоро от боса пред завръщане в Ботев

Асен Караславов е пред завръщане в Ботев Пловдив. Бившият тийм управител на "канарчетата ", който след загубата във финала за Купата на България беше един от посочените за освобождение от Георги Самуилов, напълно скоро може да поеме още веднъж функционалностите, които изпълняваше, написа plovdivderby.com.

След уволнението на Николай Киров-Белия и щаба му, Караславов излезе за дълго в болнични, а по-късно и в отпуск. Все отново понякога той се е появявал въз основата в Коматево. Той се водеше на ведомост в клуба единствено до преди няколко седмици.

Според осведомени новият старши треньор на "жълто-черните " Ферарио Спасов персонално е настоял да работи с някогашния защитник. Именно Феро върна Караславов в България от Германия като част от огромната лятна селекция, която направи при първия си престой в Ботев през лятото на 2012 година.

Самият Спасов и щабът му са към момента без контракти. Причината е, че Желко Петрович продължава да не е разтрогнал. Очаква се това да се случи в най-кратки периоди. Феро до момента беше отпред на школата на "канарчетата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР