Асен Блатечки за малко да стане част от групировката ВИС

...
Асен Блатечки за малко да стане част от групировката ВИС
Коментари Харесай

Асен Блатечки за малко да стане част от групировката ВИС 2

 Асен Блатечки за малко да стане част от групировката " ВИС 2 ". Хората на Георги Илиев го канят за защита на боса, малко след гибелта на брат му Васил Илиев.

" Офертата беше да стартира защита при най-хубавите. Бях упражнявал карате, бях много бърз и към този момент имах колан. Имах и други умения, плюс това не бях нерешителен, което при тях е значимо. Но добре, че ме одобриха във ВИТИЗ и всичко се разсъхна ", споделя още Блатечки.

И през днешния ден по всичко проличава, че актьорската специалност се оказва решаваща за живота му. Тя го откъсва от незаконните среди, в които навлизат доста негови другари.

" Знам по какъв начин се изкарват пари от ранна детска възраст. Бях на 12 години, когато започнах първата си работа - станах тапицер. Съчетавах това с ученето и каратето.

Благодарение на свободомислещите ми родители постоянно съм се справял самичък и съм удовлетворен от това. Мога да се оправя съвсем във всяка обстановка ", споделя още Блатечки, написа " България през днешния ден ".

Родителите му също са много буйни. Влюбват се още като младежи и даже напущат учебно заведение, с цел да живеят дружно. Завършват вечерно, а по-късно се ражда и Асен.

Актьорът признава, че първите си години от живота е прекарал на улицата, тъй като родителите му работели и нямало кой да се занимава с него. Най-често бил оставян на грижите на баба си или на някоя съседка.

Лудориите на българския актьор обаче не стопират до тук. Той признава, че като дребен е бил изпечен апаш и постоянно е крадял хранителни артикули от супермаркетите. " Не помня тъкмо какво, само че всичко, което се ядеше, можеше да се скрие някъде. Но тогава го гледах като огромна забава. Вече не считам по този начин ", прям е Асен.

С днешна дата артистът продължава да се бори самичък с живота, правилен на мотото " И самичък войнът е войник ". " Щастието е в придвижването ", споделя метафизичен той и споделя, че към този момент жъне и първите си триумфи в режисурата.

Освен триумфите в киното, Блатечки играе и в разнообразни постановки, дружно с сътрудниците си.

Една от огромните му фантазии била да изиграе дете аутист, само че се разминал с ролята поради Стефан Данаилов.

" С Ламбо сме имали доста пререкания. Той ми се караше защо ли не, даже помня, че на една подготовка ми изпляска 15 шамара, но беше за положително.

Сега разбирам, че е имал право - едно малко келешче като мен му се правеше на Ален Делон. А то не става по този начин. С днешна дата боготворя Ламбо и несъмнено му искам бързо излекуване ", споделя още Блатечки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР