Асен Блатечки вероятно се събужда всеки ден с усмивка на

...
Асен Блатечки вероятно се събужда всеки ден с усмивка на
Коментари Харесай

Блатечки си прави харем! Между Дияна и Катерина, избра и двете!

Асен Блатечки евентуално се разсънва всеки ден с усмивка на лицето и в огледалото вижда един благополучен човек! Кой е като него? Лошото момче на българското кино си прави харем, разбра HotArena.

Мечтата на всеки втори мъж се трансформира в действителност за него. За момента в харема на Асен са две дами – Катерина  Диляна. Първата му брачна половинка, от която има огромна дъщеря и моделката, която забремени и изостави. Докато се чудеше и маеше коя да избере, артистът взе най-лесното решение – прибра си и двете.

Папараците на „ България Днес “ уловиха Блатечки да обядва с жена си Катерина единствено две седмици откакто оглеждаше жилища с Диляна Попова. Актьорът редува с коя от двете си дами да прекарва следобедите си. Той е безапелационен, че живее единствено с първата си и дългогодишна възлюбена, само че в това време бива непрекъснато засичан в компанията на изкусителната Диляна.

А по какъв начин Асен се оправя с издръжката на двете си дами и двете си деца, всички се чудят. Плаща добра сума на сина си Борил и оказва помощ финансово на майка му Диляна. В същото време се грижи за Катерина, както и за първородната си дъщеря Катя, която сега е в тийнейджърска възраст.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР