Асен Блатечки се е запуснал, остарял е и е ударил

...
Асен Блатечки се е запуснал, остарял е и е ударил
Коментари Харесай

Асен Блатечки съсипан от Диляна Попова

Асен Блатечки се е запуснал, стар е и е блъснал 100 кг.

„ Не е елементарно да живееш с две дами и да имаш деца от тях. Ангажиментите унищожават Асен, зарязал е ежедневните тренировки, има единствено кахъри “, разясняват негови приятели от гилдията.

Напоследък той имал финансови проблеми. Чудел се по какъв начин да устоя две фамилии, въртял се в обаян кръг на работа, заеми, сметки и не му оставало никакво време да поддържа формата си, написа Ретро.

„ Истината е, че аферата с любовницата му Диляна Попова, която му роди наследник, го унищожи. Много му пристигнаха свадите към изневярата му и решението на манекенката да му роди дете. Диляна и нейните условия направиха живота му черен. Ама самичък си е отговорен – човек би трябвало да мисли какво прави “, отсъждат негови сътрудници.

Преди броени дни фотографите на Ретро засякоха звездата пред работното му място – спектакъл Сълза и смях, в компанията на Мария Сапунджиева и други техни сътрудници. Допреди време някогашният на Диляна Попова се гордееше с едно от най-поддържаните тела измежду мъжете в сектора, с помощта на тренировките по кикбокс и муайтай. От коремната му преса към този момент няма и диря.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР