Асен Блатечки не прилича на себе си заради роля в

...
Асен Блатечки не прилича на себе си заради роля в
Коментари Харесай

Блатечки заприлича на дядка заради нов сериал

Асен Блатечки не наподобява на себе си поради роля в нов сериал, който обаче не е ефирен. Става дума за уеб продукция, които явно набират сериозна скорост, щом звезди като Блатечки се навиват да снимат за нета. Новата суперпродукция се споделя „ Пъзел: Похитени “ и е на 7Talents. Тя ще завладее почитателите с под напрежение екшън, трогателен сюжет и звезден каст. Снимките на спиращия дъха уеб сериал към този момент започнаха, а премиерата на продукцията ще бъде тази есен. В завладяващия екшън-трилър основната роля е поверена на „ неприятното момче “ на българското кино и спектакъл Блатечки. Звездното присъединяване в сериала се добавя от надарения Бойко Кръстанов и прелестната Мона Гочева. Екипът на NOVA получи извънреден достъп до снимачната площадка, където актьорите разкриха какво да чакаме от новата продукция.


„ Това е първото ми присъединяване в уеб продукция. Напоследък снимането на сериали се трансформира в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са освен по-добре написани, само че и по-добре снимани, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на кино изкуство е в интернет “, показа за плана Асен Блатечки, който бе отличен на първото издание на премиите “NOVA поддържа българските филми " 2018. Актьорът прибавя, че сходна роля е играл единствено в задгранични продукции и за първи път чете в действителност добър български сюжет.

„ Моят персонаж в този момент прохожда в незаконния бизнес. Той е под крилото на героя на Асен Блатечки – Зак, който е негов наставник и го внедрява в незаконния свят. Продукцията ме завоюва със сюжета преди всичко и формата “, разкри от своя страна артистът Бойко Кръстанов и прикани почитателите да гледат „ Пъзел: Похитени “. Сценарият на „ Пъзел: Похитени “ е дело на умел и надарен екип, работил по екшъна „ Под прикритие “ и сантименталния „ Дъвка за балончета. Феновете могат да чакат първия епизод тази есен във Vbox7.com. Те ще могат да гледат сериала един път седмично.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР