Асен Блатечки не може да си намери място от ревност,

...
Асен Блатечки не може да си намери място от ревност,
Коментари Харесай

Блатечки ревнува Диляна Попова! Моделката не се задържа вкъщи, постоянно е с Ники Илиев

Асен Блатечки не може да си откри място от ревнивост, научи HotArena.

Актьорът е на тръни, тъй като майката на второто му дете Диляна Попова, по през целия ден снима с Ники Илиев. Режисьорът неотдавна се раздели с дългогодишната си половинка Саня Борисова и към този момент е свободен електрон. Освен това Илиев не отстъпва по хубост на Блатечки и също е апетитен за секссимвол.

Връзката на Диляна и Асен е на приливи и отливи. Любовта им пламна по време на фотосите на сериала „ Стъклен дом “ преди шест години. Както тогава, по този начин и в този момент двамата са извънредно потайни. В светските среди все по-упорито обикаля слухът, че двамата още веднъж са се събрали. Асен и първата му жена Катерина съумели да се разделят, осъзнавайки, че повече няма какво да си дадат.

След това Блатечки се принася при Диляна и двамата още веднъж разделят един покрив дружно със сина си Борил. Светлооката хубавица никак не се задържа вкъщи . Тя по през целия ден е на фотоси с Ники. По 12 часа двамата са ангажирани с третия сезон на „ Килерът “, където Диляна ще изиграе една от основните функции.

Диляна е едно от новите попълнения дружно с Петко Велинов от „ Скъпи наследници “ и Иван Тишев, който също се връща в сериала. Пускаме новите епизоди в средата на май месец “, разгласи пред „ България Днес “ Ники.

Премиерата на уеб продукцията, която започва предходната година, съумя да се трансформира в същински възторг. „ Много е тежко. Ставам в 6 часа сутринта, практикувам нещата по кино лентата „ Завръщане “. След това, в случай че мога, упражнявам и ходя на другите фотоси. Така до среднощ “, добавя Ники.

Интересна детайлности е, че в четвъртия филм на режисьора - „ Завръщане “, Диляна още веднъж ще вземе присъединяване . Снимките ще стартират през май месец, а премиерната дата към този момент е закрепена за 18 октомври. Досега основната женска роля се поверяваше на към този момент някогашната брачна половинка на Илиев – Саня. В новия филм ще изгрее нова звезда. Затова Ники разгласи кастинг за жена сред 22 и 29 години и мъж – към 35-40 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР