Асен Блатечки най- после влезе в ролята на баща на

...
Асен Блатечки най- после влезе в ролята на баща на
Коментари Харесай

Диляна Попова цъфти от щастие! Блатечки се сети за сина си! СНИМКИ:

 diliana-popova-asen

Асен Блатечки най- след това влезе в ролята на татко на сина си Борил от извънбрачната спекулация с Диляна Попова. Актьорът за първи път отиде на рождения ден на детето им, което навърши две години преди няколко дни.

Щастливите родители проведоха ужасно празненство за сина си. Двамата посрещнаха гостите си първо в дома на манекенката, а по-късно отидоха в детски ъгъл, където децата да се забавляват. Блатечки подари на сина си извънредно безценен подарък – детска количка „ Бентли “, която коства над 2 бона.

Асен и Диляна бяха подготвили две огромни торти за рождения ден на сина си. Изобщо, празненството беше ужасно и за родителите, и за децата.



Манекенката пък сияеше от благополучие, че бащата на детето й най- след това е до нея. Миналата година тя пусна доста тъжна фотография от рождения ден на сина си, на който присъстваше единствено фамилията й, а артистът по този начин и не се появи.

През последните месеци Блатечки и Попова са станали още веднъж доста близки. Той е решил да купи апартамент за второто си дете и майка му. Затова някогашните любовници постоянно могат да бъдат засечени да вървят дружно по огледи на топ дестинации в столицата, до момента в който търсят идеалното жилище.

Двамата се разделиха трагично малко след раждането на сина им преди две години. Тогава артистът избра да се събере още веднъж с първата си жена Катерина и щерка им. Но с цел да им потвърди, че държи още веднъж на тях, той трябваше да се дистанцира от манекенката и дребния Борил.

В последна сметка обаче, и едната, и другата жена му елементарни. А артистът е на седмото небе от благополучие около двете си деца. Но той не крие, че любовта на живота му си остава първата му жена Катерина.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР