Асен Блатечки, който около две години се луташе между бившата

...
Асен Блатечки, който около две години се луташе между бившата
Коментари Харесай

Блатечки ревнува Диляна Попова

Асен Блатечки, който към две години се луташе сред някогашната си брачна половинка Катерина и модела Диляна Попова, а преди година избра да се събере с втората, се оказа извънредно ревностен . Той изрично се противопоставил на концепцията манекенката, която му роди наследник, да се снима в интимни подиуми с различен мъж.


Популярният композитор, текстописец и музикант Дани Милев поканил Диляна да взе участие в клипа към новия му шлагер „ Това си ти “. Видеото пресъздава като къса черно-бяла кино история любовната история на Диляна и Асен. Песента, отдадена на любовта сред артиста и модела, минала през какви ли не тествания и трудности през последните години, напълно предстоящо се трансформира в сензация, писа „ Уикенд “.

Диляна с удоволствие се съгласила да взе участие, само че първичната концепция била в ролята на неин ухажор да се превъплъти Дани Милев. Когато схванал, че ще има разголени подиуми под душа, Блатечки реагирал много бурно и бил безапелационен: „ Абсурд! Или се снимаш с мен, или отказваш! “. Диляна обяснила обстановката на Дани и той отстъпил мястото си на 48-годишния артист.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР