Асен Блатечки и Бойко Кръстанов не могат да избягат от

...
Асен Блатечки и Бойко Кръстанов не могат да избягат от
Коментари Харесай

Асен Блатечки и Бойко Кръстанов стават убийци в Пъзел: Похитени

Асен Блатечки и Бойко Кръстанов не могат да избягат от облиците си на неприятни момчета и за следващ път ще влязат в функциите на такива – този път за новия уеб сериал „ Пъзел: Похитени “. Продукцията, която дава амбициозна поръчка да е най-мащабната правена у нас, ще започва на 3 октомври във Vbox7.

Сюжетът на поредицата се завърта към група другари, които стават неволни жертви на рисковите нарушители Зак и Боби (в функциите са Блатечки и Кръстанов) и обстановката излиза отвън надзор. Програмистът Тони, в чийто обувки влиза младата вяра Антъни Пенев, номиниран за „ Икар “ предходната година, и приятелите му Ира, Вал и Ади вземат решение да прекарат петък вечер в ескейп стая.

Но объркват адреса и попадат на сцена на същинско ликвидиране. Там са пленени от Зак и Боби, които не могат да избягат от мястото на престъплението преди да са отворили сейф с значими документи. В продължение на една нощ, Тони и приятелите му би трябвало да измислят по какъв начин да спасят живота си, поемайки нетипични опасности и научавайки за себе си повече, в сравнение с биха желали.

Антъни Пенев показа, че получава страхотни препоръки от Блатечки и Кръстанов по време на снимачния развой. Неговият воин - самоувереният програмист Тони, има отговор на всеки въпрос и подготвен проект за всяка обстановка. В ролята на Ади - неговата екранна другарка се превъплъщава чаровната Мария Сотирова. Тя е инструктор по сноуборд и сърф.

Докато работим по избрани подиуми, се усеща силата сред нас. Характерите на героите се развиват, а крайният резултат е в действителност удовлетворяващ

споделя Александър Евгениев. Младокът играе Вал - чаровният и емоционален най-хубав другар на Тони от детството. Мона Гочева пък влиза в ролята на актрисата Ира, която желае да бъде известна и постоянно употребява флирта като оръжие, с цел да реализира задачите си. Мона е фаворитка на публиката и добре позната от уеб форматите „ Секс Лафче “ и „ Не по този начин, брат “.

Специално присъединяване в сериала има и именитата българска куклена актриса Слава Рачева. За ролята си тя споделя, че е била същинско предизвикателство.

Често се срещат възрастни дами, които пробват да постановат своите правила на държание и ми беше забавно да вляза в облика.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР