Асен Блатечки е едно от най-големите разочарования в тазгодишния сезон

...
Асен Блатечки е едно от най-големите разочарования в тазгодишния сезон
Коментари Харесай

Асен Блатечки към Тома: Грозник, виж се, бе!

Асен Блатечки е едно от най-големите разочарования в тазгодишния сезон на „ Като две капки вода “. Актьорът несъмнено се проваля като жури. Или не взима никакво отношение към обещано осъществяване, говорейки празни приказки, или наскърбява като каруцар, без даже да се усети.

Преди седмица Блатечки обиди брутално Тома Здравков по време на „ Капките “. След имитацията на Тома като Славка Калчева Асен му сподели напълно съществено, че е противен. Виждайки, че е сгафил, артистът побърза да каже, че и той самият е противен.

Номерът му обаче не мина и за всички стана ясно, че Асен Блатечки е един надут артист, който си мисли, че може да раздава обиди наляво и надясно.

На артиста му стана толкоз гузно, че най-после от всички в журито единствено той даде цялостен брой точки на Тома. Впоследствие зрителският избор и менторите дадоха успеха в ръцете на рокаджията.

Зрителите на „ Капките “ са напряко гневни от обидата на Блатечки към Тома, още повече че рокаджията минава за любим на публиката. Те дефинират някогашния на Диляна Попова като нахален тъпанар, който е самовлюбен в себе си.

Грозен или не, Тома дълги години беше завладял сърцето на колежката на Блатечки Албена Михова. Така че с изказването си за него той наскърбява и нея, смятайки, че е била толкоз време с един грозник.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Асен Блатечки Тома Здравков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР