Асен Блатечки често имал здравословни неразположения, разкриват негови колеги.По време

...
Асен Блатечки често имал здравословни неразположения, разкриват негови колеги.По време
Коментари Харесай

Високо кръвно тресе Блатечки

Асен Блатечки постоянно имал здравословни неразположения, разкриват негови сътрудници.

По време на подготовки изправял на нокти останалите артисти с тежките си въздишки и се налагало те по неотложност да търсят апарати, с цел да му мерят кръвното в гримьорната, тъй като все се жалвал, че не се усеща добре.

Кръвното му налягане в действителност било над допустимото, само че актьорът неглижирал казуса и си го обяснявал с високите обороти, на които живеел, писа „ Ретро “.

Освен на театралната сцена Асен се изявява и като продуцент на филми. Втората му активност се оказала съветска рулетка, тъй като за плановете си Блатечки се обвързал с няколко банки, от които теглил тлъсти заеми.

Стресът, че няма да успее да върне сумите в точния момент, ще загуби всичко и ще остане на улицата, както се случи с сътрудника му Влади Въргала, не му давал мира и незабавно се отразил и на здравето, и на външния му тип.

Само в последната една година тогавашният сексимвол, по който точеха лиги всички дами, качил повече от 20 кг.

„ Ударих 100 кила! Никога не съм била толкоз пълен! “, ожали се звездата. Блатечки е пуснал шкембе, върви брадясал и с тъмни сенки под очите. Върнал се и към остарелия си недостатък – цигарите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР