Асът на Челси Франсеск Фабрегас счита, че работата с Жозе

...
Асът на Челси Франсеск Фабрегас счита, че работата с Жозе
Коментари Харесай

Фабрегас за Моуриньо: Обичам го!

Асът на Челси Франсеск Фабрегас смята, че работата с Жозе Моуриньо е повлияла в същата степен върху кариерата му, както тази с Арсен Венгер в Арсенал.

Испанецът се яви забавен събеседник преди финала за ФА Къп сред „ сините” и водения от Моу Манчестър Юнайтед. Сблъсъкът за най-стария футболен трофей ще бъде на 19-и май посред митичния „ Уембли” от 19,15 часа, като ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT 2 , а също и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA .

Именно при втория си интервал отпред на Челси Жозе Моуриньо купи Сеск Фабрегас от Барселона (през лятото на 2014-а), а испанецът бързо стана един от любимците на „ сините” почитатели, откакто стана част от два шампионски състава.

Настоящата акция не е от леките за Челси, като спечелването на ФА Къп би бил единственият ярък лъч. Тимът остана отвън топ 4 на Висшата лига за разлика от Манчестър Юнайтед, който авансово си бе обезпечил второто място. Много е евентуално финалът против „ алените дяволи” да се окаже последният мач за Антонио Конте като управител на лондончани.

„ Обичам го”, съобщи Фабрегас по адрес на Моуриньо. „ Винаги ще го дублирам. Дължа му доста за това, че ме докара в Челси. Винаги ще го помня.”

„ През първата ми година в Англия, Арсен Венгер ме третираше като наследник, само че в никакъв случай не съм бил по-близък с някого колкото с Жозе. Имам поради метода, по който се отнасяше с мен, по който ме караше да се усещам, по който ме направи водач на тима.”

„ Това беше фантастично и четирите години, които към този момент натрупах в Челси, вечно ще си останат ярък спомен.Изживяването беше допустимо единствено с помощта на Жозе.”

„ Историята на случилото се посред ни – аз играх за Арсенал, когато той менажираше Челси, след това бях в Барселона, а той водеше Реал Маддрид – конфронтирахме се непрекъснато, само че след това се успокоихме и изградихме положителни взаимоотношения.”

„ Всичко това е доста хубаво, само че се надявам във финала неговият тим да няма ден и Челси да победи”, приключи Фабрегас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР