"Асарел Медет" е една от компаниите-лидери, приели предизвикателстово за виртуална

...
"Асарел Медет" е една от компаниите-лидери, приели предизвикателстово за виртуална
Коментари Харесай

Асарел-Медет се включва в глобална инициатива "Гордея се с труда на моите родители"

"Асарел Медет " е една от компаниите-лидери, приели предизвикателстово за виртуална онлайн среща на "Гордея се с труда на моите родители ".

Утре децата на чиновниците им ще се впуснат в онлайн прекарване, с цел да открият каква е работата на минния диспечер и водача на специфичен автомобил в рудник „ Асарел “, за какво минните спасители са хора с огромни сърца и какво е да си минен електромеханик и двете ти дъщери да поемат по пътя ти. Ще чуят и роман от връстниците си за специалностите на техните родители в „ Асарел-Медет “ АД.

Виртуалното странствуване в Асарел е в 9.30, незабавно след описа за специалностите и парите, с който стартира програмата ни.
Пригответе защитните каски и жилетки, чакаме ви!

„ Асарел-Медет “АД се откроява на картата на българската промишленост като първата компания в страната, почнала актуален рандеман и преправка на медни руди. Инвестира над 1,3 милиарда лева в своето дълготрайно развиване, с цел да се трансформира във фактор за непоклатимост и богатство в община Панагюрище.

Компанията посреща нарасналото търсене на медта в ерата на високите технологии с минна техника от ново потомство, автоматизирани системи, грижа за околната среда, съвременни стандарти за работа и обществена отговорност.

Корпоративните полезности са грижа за работещите и техните фамилии, последователност, поддръжка за инициативните и сполучливите, а златното богатство в „ Асарел “ са хората с техните златни ръце и сърца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР