Артистичният екип на "Премълчаното разказано-пътуваща сцена" с една необикновена акция.

...
Артистичният екип на "Премълчаното разказано-пътуваща сцена" с една необикновена акция.
Коментари Харесай

Артисти и зрители с автобус на необикновена обиколка на София

Артистичният екип на "Премълчаното разказано-пътуваща сцена " с една невероятна акция.

На 16 и 17 октомври от 19:30 ч. от площада Александър Невски ще отпътува "Double Decker Bus " с бранд "TOURFORMANCE ". Това е театралната пътуваща акция във формат СИМУЛАЦИЯ, на известната за всяка европейска столица, автобусна туристическа обиколка с наименованието "Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE ".

По време на артистичната акция актьорите ще пътуват с публиката. Ще слизат от рейса и ще се разхождат дружно из града. Ще посетят градската библиотека, ще отидат на черква. Ще сравнят София с огромните европейски столици (Париж, Рим, Лондон). Ще потърсят дружно кой е мостът на влюбените в София, емблематичната скулптура за града, обичаният пазар. На седалката в рейса ще има книга, която пасажери и артисти ще зачетат дружно. Възможно е по време на обиколката да бъдат чути изстрели, които не трябва да са мотив за боязън, а причина за повече непредвидени цветове!

Акцията е част от плана "Премълчаното разказано-пътуваща сцена " на Нов български университет, включен в програмата на Пловдив 2019.

Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE " е пътешестване с рейс с дълготрайност два часа и вход свободен. Желаещите е належащо да се записват авансово на е-майл: [email protected] или в страницата на плана във фейсбук: @untoldtold2019.

Необходимо е всички участници да са облечени с комфортни за пътешестване облекла, обувки за дълго вървене и тичане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР