Артистичните заложби от рода на баба си Силвия, чийто брат

...
Артистичните заложби от рода на баба си Силвия, чийто брат
Коментари Харесай

Дъщерята на Марта Вачкова стана художник! Рада рисува за Театъра на Армията

Артистичните заложби от рода на баба си Силвия, чийто брат е художник, е наследила дъщерята на Марта Вачкова Рада. „ Малко прочут е фактът, че аз също рисувах преди време, даже съм учила в Техникума по снимка. После избрах ВИТИЗ “, споделя Марта.

Дъщеря й Рада е най-талантливата от рода. Красивото момиче се изявява сполучливо като актриса, като в това време съвършено се оправя и с четката. Рада към този момент е потвърдила гения си и рисува плакатите за представления във Военния спектакъл. Младата дама, която има връзка с сътрудник, страни настойчиво от медиите и отхвърля локани за изявленията. „ Всяка дума, която споделям, е мотив на злонамерени хора да извърнат тези мои мисли против мен “, изяснява 25-годишната Рада Миладинова.

За рисуването на афишите я открива Нина - брачната половинка на шефа на Театъра на Армията Мирослав Пашов, самата тя надарена художничка, и поучава мъжа си да потърси дъщерята на Вачкова. Рада тогава към момента е студентка по графичен дизайнер в  Националната художествена академия. „ Да пробваме Рада “, споделя му дамата на Пашов и не бърка. „ А Рада толкоз обича театъра, първо се допита до мен, споделих й „ да “. И към този момент рисува за „ Армията “, радва се Мартина Вачкова .

Днес актрисата мечтае в идващите години да бъде известна най-много като майката на именитата художничка Рада, написа „ България Днес “. „ Никога не сме били суетни, не ни блазни и славата “, характеризира себе си и щерка си Марта.

25-годишната Рада се гримирала единствено един път в живота си - на бала си. „ Не одобрявам уеднаквяването, което в последно време се случва. Гледам фотоси на девойки на моята възраст и по-млади, ами те наподобяват като извадени от шаблон и с тези интервенции, отблъскващо е и демоде “, счита Рада, която харесва естествените женски лица.

„ Те са белег на одушевеност, на живота, на насладите и страданията ни. Не одобрявам изпънатите до болежка лица “, споделя Рада, която се оправя фантастично с портретите и на известни хора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР