Артисти от Миконос и Сен Тропе ще бъдат кулминацията на

...
Артисти от Миконос и Сен Тропе ще бъдат кулминацията на
Коментари Харесай

Cavo beach посрещна Лято 2023

Артисти от Миконос и Сен Тропе ще бъдат кулминационната точка на сезона

отвори порти, a програмата му за Лято 2023 впечатлява с интернационалните актьори и тематични събития.

Всяка сряда ще е хазаин на бохемски обеди, въодушевени от гръцката просвета - „ Sound of Greece “.

Четвъртък е непокътнат за релаксиращата музика на Mr.K и неговите „ Reflection rituals “.

Традиционно петък и събота е времето, когато се трансформира в сцена на музиканти от целия свят, а за еуфоричната атмосфера се носят митове. От клуба публично оповестиха и датите на най-очакваните морски празненства на сезона.

Сред тях са виртуозният цигулар Свет Радославов, който ще се изяви на Смокиня на 21 юли. Той е част от ново потомство музиканти, които впечатляват света със своя импровизаторски гений. Няколко дни по-късно специфичен посетител ще бъде Dim Zach, който идва у нас непосредствено от Миконос. Неговата изява е планувана за 29 юли.

Датата 12 август е непокътната за Consoul Trainin & Duo Violins. Те са обиколили целия свят поради магическите звуци на своите електронни цигулки. Свирили са пред Айфеловата кула и Ниагарския водопад, изнасяли са концерти в пустинята и пред най-емблематичните, средновековни крепости. Те са: Димитрис Исарис и Джордж Рафаел Гайтанос. Известни по целия свят като DuoViolins,  двамата музиканти са едни от най-търсените клубни актьори от Миконос, до Санторини, през Бахрейн, Торонто и Париж. Техните изяви са запаметяващи се и мъчно се разказват с думи – това са неповторими акомодации на типичен рок, поп, етно и джаз класики, изпълнени безусловно онлайн. Репертоарът им включва и съвременни диско шлагери, които ловко съчетават със звуците на своите електронни цигулки.

Това лято клубът ще предлага и извънредни вечери, които ще се състоят всеки петък и събота. Те са с начален час 20:30h и на тях всички посетители ще могат да избират от кулинарните оферти на Chef Lubomir Naydenov.

На най-живописния плаж по южното Черноморие, ще откриете ръчно направени чадъри и шезлонги, и огромни шатри, чиито цветни танцуващи сянки примамват в едно мечтано преживяване за релакс. Подробности за програмата на Cavo beach bar & reastaurant може да откриете тук:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР