Арти и Криси Дончева може и да не влезнаха от

...
Арти и Криси Дончева може и да не влезнаха от
Коментари Харесай

Арти и Криси Дончева са топ любимци в "Един за друг", но хейтърите не ги оставиха и тях

Арти и Криси Дончева може и да не влезнаха през цялото време в " Един за различен ", само че пък демонстрират, че имат огромен хъс, с цел да завоюват голямана премия.

Инфлуенсърското семейство се конкурира по популярност с Петър и Радина, които са известни със своята пристрастеност по пътешествията. Арти и Криси обаче са и актьори, дружно са от няколко години, имат си едно прелестно момченце, което се споделя Виторио, а " Един за различен " е една от сбъднатите им фантазии.

Виж още: Приятелко-предателко: Айлин си изиска своето, Валерия не може да си откри място от гняв

На този стадий от шоуто наподобява, че Арти и Криси са в супер връзки с останалите двойки. В обществените мрежи пък пишат, че артистичното семейство ще бъде съвсем сигурно на край.

Хейтъри не липсват, като множеството рецензии са ориентирани към Артьом. " Стига към този момент с тези двамата, огромно побутване пада, а не стават за нищо ", " Този сезон сте ги събрали всички... да не споделям какви, че има доста обидчиви ", пишат критици на двойката. 

Арти и Криси обаче са привикнали с отрицателни коменатари по собствен адрес. Двамата са взели участие в музикални риалити излъчвания и са научили по какъв начин да се оправят с кофти мненията.

Виж още: АРТ конюнктура в дома на Андреа, певицата сподели част от вкъщи си

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР